Madrid is een stad vol mogelijkheden en verrassingen. Wanneer je met een groep(je) de stad bezoekt, is het leuk om ook wat activiteiten of tours te ondernemen. Wat denk je bijvoorbeeld van een fietstour of een wijnproeverij? Via Magisch Madrid kan je diverse verrassende activiteiten boeken. Lees snel verder voor de mogelijkheden van tours in Madrid!

Ontdek de stad op een andere manier

Een stedentrip is altijd leuk. Wat wandelen door de stad, hier en daar een terrasje pakken met een lekker drankje en een tapa (hapje), hopelijk ook nog een zonnetje… Voor je het weet, is je trip al bijna voorbij en heb je eigenlijk nog geen andere activiteiten ondernomen! Natuurlijk ontdek je een stad door van de gastronomie te proeven (en vind daar ook maar eens de leukste plekken in een paar dagen tijd), maar er is nog zó veel meer te beleven. Daarom hebben we een paar leuke tours in Madrid voor je op ene rij gezet.

Fietstour in Madrid

Samen met enthousiaste Nederlandstalige Aimee op de fiets Madrid verkennen. Hoe leuk is dat?! Tijdens de fietstour met Aimee vertelt ze je graag alles over Madrid en het leven in Spanje. Je komt langs verschillende highlights, maar Aimee laat je ook de kleine straatjes en mooie pleinen zien. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje tussendoor en je krijgt een leuke herinnering mee voor thuis. Maar dat verklappen we uiteraard nog niet! De tour duurt ongeveer drie uur, kost 28 euro per persoon. Dit is inclusief fietshuur tijdens de tour, enthousiaste Nederlandstalige gids Aimee, een drankje tijdens de terrasstop en een verrassingssouvenir.

Tapastour in Madrid

Je kunt niet alleen met Aimee op fietstour, maar ze laat je ook graag de gastronomie in de hoofdstad ontdekken tijdens haar tapastour in Madrid. Ze neemt je mee naar haar twee favoriete wijken in Madrid en laat je verschillende lekkere Spaanse hapjes proeven. Na de tapastour hoef je niet meer uit eten, want je gaat genoeg lekkers eten! De tour duurt ongeveer 2,5 uur, kost 45 euro per persoon. Dit is inclusief enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor de Spaanse keuken, 8 hapjes (maaltijdvullend!) en 3 drankjes. En dit is zeker één van de leukste tours in Madrid om deze stad ook op gastronomisch gebied te ontdekken.

Groepsreis

Ga je met collega’s, vrienden of familie naar Madrid? Dan lopen de mogelijkheden uiteen! Magisch Madrid kan een verrassend programma op maat voor jullie samenstellen. Restaurantbezoekjes (bij populaire restaurants onder de locals), diverse reserveringen maken, de taalbarrière uit handen nemen, activiteiten regelen. Noem het maar op en wij maken jullie trip magisch en onvergetelijk. Neem contact met Magisch Madrid op door te mailen naar info@magischmadrid.nl met als onderwerp ‘Groepsreis’. Wij kunnen vrijblijvend een offerte opstellen met leuke en verrassende ideetjes.

Bedrijfsuitje

Madrid is een enorm diverse stad waar van alles te beleven is waardoor er voor iedereen wel wat leuks te doen is. Dansen tot in de vroege uurtjes in gave clubs, gastronomisch genieten net zoals de Madrilenen, shop till you drop, cultuur snuiven in de beste musea van Spanje en ga zo maar door. De diversiteit in combinatie met een groot aanbod aan goede hotels maakt Madrid echt een aanrader als stedentrip voor een bedrijfsreis of incentive.

Wijnproeverij

Houden jullie wel van een hapje en drankje en lijkt het jullie leuk om wat meer te weten te komen over diverse Spaans wijnen? Tijdens de wijnproeverij, in een moderne, maar magische ‘vinoteca’, proeven jullie van zes verschillende wijnen, krijgen jullie veel achtergrondinformatie over de wijnen, persoonlijke begeleiding (privéproeverij van 6 t/m 12 personen) en smullen jullie ook nog eens van een heerlijk hapje. Klinkt fantastisch toch? Kijk voor meer informatie op de pagina Wijnproeverij.

Andere ideeën voor tours?

Mocht je voor jouw groepsreis een ander idee of wensen hebben? Magisch Madrid denkt graag met je mee. Samen kunnen we tot een mooi programma komen!

Bijzondere & verrassende belevingen die je niet snel vergeet…

Dat is waar we altijd weer naar op zoek zijn en die we met mensen willen delen. Lokale producten, mensen met passie, unieke spots, kortom we bieden je graag bijzondere activiteiten (rondleidingen, workshops, proeverijen etc.), restaurants (van lekker lokaal en authentiek tot populaire spot onder de Madrilenen) en meer met een verrassende touch.

Samenwerken met Magisch Madrid?

Werk jij in Madrid voor een verrassend bedrijf of ben je er de eigenaar van en denk je dat dit een toevoeging is voor op Magisch Madrid? Bieden jullie een bijzondere activiteit/workshop/excursie of tours aan? Neem dan ook vooral contact op met Magisch Madrid door te mailen naar info@magischmadrid.nl met als onderwerp ‘Tours’.

Waar staat Magisch Madrid voor?

• Enthousiast team
• Unieke beleving
• Groepsreis op maat
• Verrassende activiteiten & spots