Wie zitten er nou precies achter alle verrassende verhalen, routes en leuke weetjes op Magisch Madrid? Je komt er op deze pagina achter! We stellen graag het team van Magisch Madrid aan je voor.

Over-ons-Roos-Madrid

1. Vertel ons eens iets over jezelf

Roos Oudemans uit de stad Den Haag. Ik heb in Nederland gestudeerd aan de Hoge Hotelschool (ook in Den Haag) en heb een Master in Hospitality Management.

2. Wat heeft jou naar Spanje gebracht?

In 2008 emigreerde ik met mijn vriend Bas naar Spanje. We hadden nog geen vast plan, maar dachten eraan om een restaurant te openen in Almería. Door de crisis liep dit ondernemingsplan niet helemaal zoals we dachten. Maar daarna is wel Sprankelend Spanje ontstaan.

3. Waar werk jij vooral aan binnen Magisch Madrid?

Bas en ik hebben samen de Magisch Madrid opgezet. Het houden van brainstormsessies voor verrassende concepten, het geven van tours aan reizigers in Valencia en het ontmoeten van andere ondernemers zijn dingen waar ik dol op ben. Waar ik verder graag aan werk, is het uitzetten van routes en het maken van reisgidsen. Dankzij de top samenwerking met ons vaste team en de stagiaires is het ondernemen een feestje.

4. Wat zijn hobby’s en passies van jou?

Iets waar ik graag mee bezig ben, is het reizen door Spanje en het zoeken naar verrassende, onontdekte spots in dit mooie land. Verder zijn mijn passies ondernemen in start-ups en mijn lijn ‘Ibizu’ waarvoor ik sieraden en allerlei accessoires ontwikkel.

5. Welke Spaanse spot zou jij aanraden?

Van dorpjes in het authentieke zuiden tot de grote steden… Spanje heeft zoveel moois om te ontdekken dat het bijna onmogelijk voor mij is om één plek te kiezen! Wat ik toch echt wel een bijzondere spot in het land vind, is Ibiza. Dit eiland heeft mijn hart gestolen. Geniet er van de ontspannen hippie sfeer, shop er de gave Ibiza stijl, bewonder er de idyllische baaitjes en relax er bij de goede beats… Ibiza is een beleving!

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Madrid?

In de zomer onder het genot van een drankje genieten van het spectaculaire uitzicht en de gezelligheid op het dakterras van de Circulo de Bellas Artes.

Over-ons-Bas-Madrid

1. Vertel ons eens iets over jezelf

Ik ben Bas de Vries en voordat ik naar Spanje vertrok woonde ik in Den Haag. Ik heb in Nederland de studies HBO Commerciële Economie en Sociologie afgerond.

2. Wat heeft jou naar Spanje gebracht?

Zonder veel voorbereiding en een duidelijk plan maar klaar voor de uitdaging zijn Roos (mijn vriendin) en ik met de auto naar Spanje gereden.

3. Waar werk jij vooral aan binnen Magisch Madrid?

Met Roos samen heb ik Magisch Madrid opgericht en ook nu werken wij er beiden nog hard aan. Ik ben verantwoordelijk voor de werking van de website en de optimalisatie voor zoekmachines.

4. Wat zijn hobby’s en passies van jou?

Ik houd mij graag bezig met het ontdekken van Spanje en dit met iedereen delen, het ontwikkelen van start-ups en ook DJ-en is een passie van mij.

5. Welke Spaanse spot zou jij aanraden?

Mijn aanrader is de Beach Club Cala Bassa op Ibiza! Lekker genieten van eten, muziek en de sfeer in een paradijselijke baai.

6. Wat zou jij iedereen aanraden om te doen/zien in Madrid?

Als je naar Madrid gaat, moet je absoluut rondlopen of relaxen in het Retiro Park.

Tips

  • Lijkt het je leuk om te weten over welke andere mooie plekken in Spanje we ook leuke tips hebben verzameld? Neem dan een kijkje op Sprankelend Spanje.
  • Wil je graag weten hoe Magisch Madrid is ontstaan? Op over ons lees je er meer over.