Een avondje genieten van een lekkere cocktail en goede muziek in een leuke cocktailbar. Maar waar vind je de nou die leukste cocktailbars in Madrid? Magisch Madrid heeft ze voor je uitgezocht! Salut!

Ramses

Ramses, een hippe cocktailbar. De barman van Ramses mixt de lekkerste cocktails voor je. Van zoet tot fris tot bitter, van zwaar tot licht en van alcoholische tot alcoholvrije cocktails. Ook voor sapliefhebbers kan je bij Ramses goed terecht. Ze hebben een selectie van sappen, gemaakt van natuurlijke vruchten. Naast een gezellige cocktailbar, zijn er bij Ramses ook vaak evenementen. Al met al een leuke bar voor een avondje uit.

Openingstijden
Zondag – donderdag 12.00 – 02.00 uur
Vrijdag & zaterdag 12.00 – 02.00 uur

Locatie
Puerta de Alcala
Website

Madklyn

Madklyn, dé plek waar Madrid en Brooklyn samenkomen! Het interieur ademt de sfeer van een Brooklyn-bar met een vintage plafond, houten vloeren die de Coney Island promenade weerspiegelen, en originele flipperschermen aan de muren. Achterin vind je een charmante hoek met Broadway-stijl gloeilampen en een antieke piano. Een heerlijke bar waar de cocktails ook zeker de moeite waard zijn!

Openingstijden
maandag t/m donderdag20.00 – 03.00 uur
Vrijdag 19.00-03.30 uur
Zaterdag en zondag 17.30-03.30 uur

Locatie
Calle San Andres 12
website

Matute 12

Matute is een hippe cocktailbar met verschillende ruimtes. Je kan bij Matute terecht voor een lekker hapje, maar vooral voor de heerlijke cocktails. Ze hebben een uitgebreide cocktailkaart met cocktail klassiekers als Cosmopolitans en Bloody Mary maar ook voor meer bijzondere cocktails als de Cucumber. De bar heeft een industriële uitstraling met buizen die over het plafond lopen en er wordt veel gebruik gemaakt van hout. De zitjes zien er allemaal anders uit, door de verschillende stoelen die ze hebben.

Openingstijden
Maandag t/m zondag 11.00-02.30

Locatie
Plaza Matute 12
Website

Tips

  • Lijkt het je ook leuk om een lokaal biertje te proeven uit Madrid bij een gezellig biercafé? Of ben je van plan lekker met de voetjes van de vloer te gaan in een gave discotheek? Neem dan een kijkje op Drankje en dansje.