Hou je wel van een drankje en een dansje, dan ben je in Madrid aan het goede adres! Leuke barretjes, cocktails, discotheken en livemuziek.. Op deze pagina vind je de leukste hotspots voor een drankje en dansje in Madrid!

Barretjes

Heb je zin om een gezellig avondje te borrelen met je vrienden, familie of geliefden? Madrid heeft veel verschillende barrtjes, maar welke zijn nou leuk? Door het grote aanbod kan je soms door de bomen het bos even niet meer zien! Daarom heeft Magisch Madrid de leukste barretjes voor je op een rijtje gezet. Ben je een echte bierliefhebber? Dan is fabrica Maravillas een goed idee! Tijdens het drinken van je biertje kan je zien hoe het bier wordt gebrouwen. Heb je meer zin in een avondje cocktails met je vriendinnen, dan is Matute een goede optie. Als vintageliefhebber moet je echt een bezoekje brengen aan het vintage cafe Loliña. Nog meer leuke barretjes vind je op de pagina barretjes.

Bierliefhebbers

Ook als bierliefhebber ben je in Madrid aan het goede adres! Wanneer je in Madrid bent en een echte bierliefhebber bent, dan moet je natuurlijk wel even de lokale speciaalbiertjes proberen. Daarnaast is het ook leuk om een van de bierbrouwerijen te bezoeken of gewoon een lekker biertje te drinken in een van de Spaanse bierbarretjes. Op de pagina bierliefhebbers vind je een overzicht van bierbrouwerijen, leuke barretjes en andere verrassende bieractiviteiten.

Cocktailbars

Vamos a la cocktailbar! Altijd een goed idee. In Madrid zitten genoeg cocktailbarretjes! Hou je wel van vintage, dan is het kleurrijke cocktailbarretje Vacaciones een leuke vintage hotspot. Heb je meer zin in een rustige avond gezellig drankjes doen, dan is Guau een leuke plek om naartoe te gaan! Een andere leuke bar is Matute12, een bijzondere cocktailbar met verschillende ruimtes! Wil je nog meer leuke cocktailbarretjes weten? Op de pagina cocktailbars vind je de leukste cocktailbarretjes voor jou op een rijtje gezet.

Discotheken

Voor een bruisend nachtleven ben je in Madrid op de goede plek! Spectaculaire clubs waar je tot in de late, of beter gezegd, vroege uurtjes door kan feesten. Bijvoorbeeld Kapital 7, een club met 7 verdiepingen met op elke verdieping een andere soort muziek. Hou je meer van underground dan is El Perro een leuke underground club. Onbewerkte muren en metalen buizen zorgen voor een echte underground uitstraling. Meer gave clubs vind je op de pagina discotheken.

Live muziek

Inmiddels heeft Madrid een van de levendigste live muziek scenes! Er treden regelmatig lokale en internationale muzikanten op in verschillende barretjes. Ben je in Madrid en wil je graag een avondje genieten van live muziek in een leuk barretje? Op de pagina live muziek vind je meer informatie over de verschillende barretjes en de muziekstijlen die je er kan vinden.