Ga je meerdere dagen op vakantie naar Madrid en wil jij onafhankelijk van het openbaar vervoer rondom Madrid reizen? Een auto huren is dan zeker een aanrader. Op deze pagina vind je waar je goedkope auto’s kan huren en informatie over leuke plaatsen om met de auto te bezoeken.

Waar huur je een auto?

Sunny Cars

Sunny Cars biedt een groot aanbod huurauto’s en is één van de meest transparante aanbieders van huurauto’s. Zo komen er niet tijdens het boeken administratie kosten bij, ben je standaard voor bepaalde schades verzekerd en is er 24/7 een Nederlands nummer beschikbaar. Via Sunny Cars kan je in Madrid je auto ophalen op het vliegveld en bij Las Rozas. Wil jij alles weten over de zekerheden die Sunny Cars biedt? Bekijk dan hieronder het aanbod.

Leuke locaties

Om Madrid vind je veel leuke plaatsjes en natuurgebieden die je met een auto makkelijk kan bereiken. Wij hebben hier een top

1. Toledo: dit is één van de oudste steden van Spanje en dit is in de stad goed terug te zien.. Voor meer informatie kan je terecht op onze pagina over Toledo.
2. Talavera de la Reina: bekend om zijn aardewerk en keramiek, word deze stad ook vaak “stad van het aardewerk” genoemd.
3. Guadalajara: Fans van oude steden en historische architectuur opgelet! Guadalajara is voor jullie een echte “place to be”. Op onze pagina over wandelen vind je een leuke wandelroute door deze stad.

Verzekeringen

Het verkeer in Madrid is erg chaotisch en je ziet er veel auto’s met schade. Om onverwachte schadekosten bij het inleveren van je auto te voorkomen raden wij je aan een verzekering te nemen. Ook als je in Nederland al 25 jaar schadevrij rijdt is het misschien slim om een allrisk verzekering af te sluiten. In Madrid vind je namelijk geen briefje op je raam als iemand deze heeft beschadigd terwijl je auto geparkeerd staat en is op slechte wegen rondom Madrid de kans op schade door steentjes ook veel groter.

Tips

– Als jij in en rondom het centrum wilt reizen raden wij je aan geen gebruik te maken van een huurauto. Dit omdat het centrum vaak één grote file is, je er lang naar een parkeerplek moet zoeken en parkeerplekken vaak erg duur zijn. Wil jij weten hoe je wel goed in en om het centrum van Madrid kan reizen? Bezoek dan onze pagina over reizen en openbaar vervoer.
– Wil jij met een auto de natuur rondom Madrid gaan bekijken of richting de bergen? Neem dan een auto met een iets sterkere motor zodat je niet stil valt op een steile helling of vast komt te zitten op zandweggetjes.