Je gaat op vakantie naar Madrid, maar je kunt de bomen door het accommodatie bos niet meer zien. Er is ook zo veel aanbod in Madrid, maar hoe weet je nu wat écht goed en naar jouw smaak is? Magisch Madrid heeft in verschillende categorieën een paar accommodatie in Madrid voor je op een rijtje gezet.

Appartementen

Vind je het prettig om wat meer ruimte te hebben en misschien zelf een keertje te koken? Dan is een appartement wat voor jou. Je beslist zelf wanneer je gaat ontbijten, je hebt niet te maken met een (eventueel) humeurige receptioniste en je kunt gaan en staan waar je wil. Magisch Madrid heeft een selectie van diverse appartementen opgesteld. Ontdek ze op de pagina appartementen!

Slaap lekker in bijzondere hotels

Ben je meer van het laat ontbijten, tips van de receptioniste en iets meer faciliteiten? Dan kun je er ook voor kiezen om tijdens jouw verblijf in een hotel te overnachten. Magisch Madrid raadt een aantal bijzondere hotels aan. Zo ziet een van de hotels eruit als een echt theater en kun je ook verblijven in een paleis uit de negentiende eeuw. Kijk hier voor de lijst met bijzondere hotels.

10 leukste hostels

Je gaat naar Madrid en je wil iets minder geld besteden aan een verblijf. Je wil wel comfortabel kunnen slapen. Een hostel kan dan een goede optie zijn. Een bijkomend voordeel bij een hostel is dat je vaak binnen no time mensen ontmoet! In een grote stad zijn er vaak ontelbaar veel hostels. Zo ook in Madrid. Er is veel verschil in goed, minder goed, leuk en minder leuk. Magisch Madrid heeft voor jou de 10 leukste hostels opgesteld.

Stijlvol slapen

Naast bijzondere hotels heeft Madrid ook ontzettend veel stijlvolle hotels. Hiermee worden de trendy, designhotels bedoeld. Strakke lijnen, veel zwart-wit en modern! Op Magisch Madrid vind je deze hotels op de pagina Stijlvol slapen.

Vorstelijk overnachten

Wil je superdeluxe slapen en je als een ware prins of prinses voelen? Dat kan! Er is namelijk een aantal hotels in Madrid waar je vorstelijk kunt overnachten. De hotels bevinden zich op luxe locaties. De stijl is elegant, weelderig en over het algemeen erg luxe. Je vindt de lijst op deze pagina.

Tips

  • Na een heerlijke nacht in een fijne accommodatie in Madrid kan een lekker ontbijt toch niet ontbreken? Voor wat leuke ontbijttips kan je hier kijken.
  • Heb je altijd al eens in een capsule willen overnachten? Dat kan bij Art Seven Hostel in Madrid!