Mocht je het leuk lijken om meer te weten te komen oven de ideeën achter deze website, dan is de over ons Magisch Madrid pagina een aanrader om even te bekijken.

´Het koninklijke Madrid verrast je keer op keer´

Ontstaan

Al jaren waren Bas & Roos enorme Spanje liefhebbers en gingen ze graag op zoek naar de minder bekende spots, inspirerende en gezellige mensen in verschillende Spaanse steden. Uiteindelijk besloten ze in 2008 voor het avontuur te kiezen en te kijken of ze hun ondernemers dromen in Spanje konden verwezenlijken. Inmiddels wonen ze sinds 2008 in het veelzijdige Valencia.

Over ons Madrid

Het verrassende Valencia is super, maar vanwege dat ze echt geen genoeg kunnen krijgen van het Magische Madrid werd besloten om aan de hand van de regelmatige ontdekkings reisjes en inspirerende locals te starten met Magisch Madrid.

Magisch Madrid

Graag bezoeken zij zelf en hun team regelmatig Madrid. Ook lezen ze alles over de nieuwste openingen en meest populaire spots onder de locals. Verder krijgen ze veel tips van lokale vrienden en inspirerende ondernemers.
Op deze website vind je nieuwe restaurants, gave concepten en de minder bekende verhalen achter boetiekjes. Ook praktische informatie, bijzondere bezienswaardigheden en nog veel meer leuks kan je vinden op Magisch Madrid.

Persoonlijk doel

Om reizigers en Madrid liefhebbers te blijven verrassen met de nieuwste spots (restaurants, hotels, boetiekjes etc.), leukste locals, verborgen en nog minder bekende plekken en bezienswaardigheden en nog veel meer leuks!

Waar staat Magisch Madrid voor?

  • Verrassen;
  • Enthousiasme;
  • Beleven;
  • Ontdekken;
  • Persoonlijk.

Tips

  • Wil je graag meer weten over ons team? Lees vooral over de tips, hobby’s en achtergrond informatie over ons vaste team.