Voor een bruisend nachtleven moet je naar Madrid! Een heerlijk cocktailtje, mooie club, en een lekker muziekje, Madrid heeft het allemaal. Magisch Madrid heeft de leukste en mooiste discotheken voor je op een rijtje gezet.

Kapital

Kapital is met haar 7 verdiepingen de grootste en meest bekende club in Madrid. Elke verdieping heeft een andere soort muziek. Op de eerste verdieping zit de grootste dansvloer en wordt vooral house Music gedraaid. Heb je meer zin om zelf een liedje te zingen dan kan je naar de tweede verdieping waar een karaokebar zit. Als je meer een liefhebber bent van hip hop, dan moet je naar de derde verdieping gaan. op de vierde verdieping kan je terecht om lekker iets te eten en even uit te rusten van alle wilde dansjes. De vijfde verdieping is de plek voor de popliefhebber. Om even lekker te loungen kan je naar de zesde verdieping. Last but not least, de zevende verdieping. Deze verdieping bevindt zich in de openlucht en is vooral in de zomer een aanrader! Kapital is dus zeker de moeite waard om een avondje te gaan dansen.

Openingstijden
Woensdag – zondag 23.00 – 6:00 uur

Locatie
Calle de Atocha 125
Website

El perro

El perro is een underground club. Dit is vooral te zien aan het interieur. Onbewerkte muren, metalen buizen en het gedimde licht zorgen voor een underground uitstraling. Er is een leuke sfeer en op de dansvloer vindt je vooral hipsters. Bij El perro spelen regelmatig live bandjes, en de dj´s draaien 60s en 70s muziek. Weer een keer wat anders.

Openingstijden
Donderdag – zaterdag 21:00 – 3.30 uur

Locatie
Calle Puebla 15
Website

Joy Eslava

Joy ligt in hartje centrum en is een van de bekendste clubs van Madrid. De club zit in een pand wat vroeger gebruikt werd als theater. Nu is het een hippe club waar tegenwoordig vooral dancemuziek wordt gedraaid zoals latin, house en hiphop. Ook al wordt het nu niet meer gebruikt als theater, toch is het theater uiterlijk niet helemaal verdwenen uit de club. Zo wordt het podium nog steeds gebruikt, nu voor de dansers. In Joy vindt je zowel toeristen als locals, een leuke mix dus!

Openingstijden
Dinsdag – zondag 00.00 – 6.00 uur

Locatie
Calle Arenal, 11
Website

Tips

  • Wil je voordat je een bezoekje brengt aan één van de discotheken in Madrid ergens een drankje gaan drinken? Er zijn veel leuke spots te vinden, waaronder bijvoorbeeld een gave cocktailbar. Kijk voor meer informatie op cocktailbars in Madrid.