Activiteiten

Madrid is een geweldige stad om cultuur te snuiven, een lekker hapje te eten, maar ook om bijvoorbeeld te relaxen in een van de fijne parken. Misschien wil je tijdens je trip ook nog iets anders ondernemen. Laat je dan inspireren door de activiteiten op Magisch Madrid! Zo kom je achter leuke activiteiten met de kids of waar je bijvoorbeeld bioscopen in Madrid vindt waar films in originele versie worden vertoond en meer leuks.

Bioscopen

Spanje staat bekend als land waar de meeste films niet in de originele versie worden vertoond en worden nagesynchroniseerd. Wanneer je geen woordje Spaans spreekt of geen zin hebt in een Spaans sprekende Channing Tatum of Cameron Diaz, kan je bij deze bioscopen terecht voor originele versies. Een originele versie herken je aan V.O.S. of V.O.S.E. Dit staat voor ‘versión original subtitulada’, oftewel de originele versie met ondertiteling. De ondertiteling is dan in het Spaans. Houd er wel rekening mee dat wanneer je bijvoorbeeld naar een Franse film gaat, er Frans gesproken wordt met Spaanse ondertiteling.

Kinderactiviteiten

Wanneer je met de kinderen in Madrid bent, is het misschien lastig om een leuke activiteit voor iedereen te vinden. Misschien wil niet iedereen de hele dag lopen, musea bezoeken, winkelen, etc. Op de pagina Kinderactiviteiten vind je activiteiten die geschikt zijn voor de kids, zoals een dierentuin en een pretpark, maar nog veel meer.

Wandelen

Madrid is een grote en bijzondere stad en wanneer je er bent, zal je zeker wat kilometertjes gaan lopen. Vergeet dus niet je goede en comfortabele schoenen mee te nemen. In de omgeving van Madrid is een aantal steden en dorpen waar je heerlijk kan wandelen. Op de pagina Wandelen geven we ook tips voor wanneer je meer houdt van wandelen in de natuur. Wil je met het hele gezin wandelen? Magisch Madrid heeft een aantal gebieden uitgezocht waar je ook goed met kids kan wandelen en van de natuur kan genieten.

Handig

Studeren in Spanje: Regel jouw Spaanse studie via Information Planet en wees zeker van een studie op niveau. Alle richtingen zijn mogelijk!

Comments are closed.