Madrid is vrij heuvelachtig, maar toch is het leuk om de stad op een andere manier te verkennen dan te voet. Er komen steeds meer fietspaden en groengebieden, waardoor fietsen in de stad steeds aantrekkelijker wordt. Er zijn verschillende opties voor fietsen huren in Madrid, maar Magisch Madrid heeft een aantal fietsverhuur bedrijven voor je op een rijtje gezet!

Mi bike Rio

Fietsen huren in Madrid…bij Mi bike Rio kan je originele, hippe fietsen huren. Er is keuze uit fietsen met verschillende kleuren, met of zonder mandje of bagagedrager. Naast fietsen kan je er ook een skelter of racefiets huren. Wil je iets lichter trappen, ook Mi bike Rio heeft een elektrische fiets, de Burricleta. Een gewone fiets kost 5 euro per uur. De elektrische fiets kan je alleen vanaf twee uur huren en kost dan 16 euro voor twee uur.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 10.00-14.00 en 16.30- 20.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00-20.00 uur

Locatie
Calle de Aniceto Marinas 26
Website

Eco moving sports

De naam zegt het al, een bedrijf dat vervoersmiddelen verhuurt, die ecologisch verantwoord zijn. Gelukkig is de fiets dat altijd, dus dat scheelt. Je kan hier een gewone fiets huren, maar je kan ook gaan voor de elektrische fiets of een tandem. In een stad als Madrid is de elektrische fiets best fijn, omdat het soms best stijl kan zijn. Voor 5 euro per uur kan je een gewone fiets huren, de elektrische fiets is iets duurder, namelijk 14 euro per uur.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00 – 21.00 uur
Woensdag t/m zondag 10.00 – 21.00 uur

Locatie
Avenida del Manzanares 2
Website

Banner Madrid pakket

Bike & Roll

Bij bike & roll hebben ze fietsen van alle soorten. Voor kinderen, volwassenen, voor bergen, gewone ritjes en ook nog tandems en fietsen met zijwieltjes. Ze hebben verschillende maten fietsen voor kinderen van 5 tot 12, dus ook de kinderen kunnen zelf fietsen. De fietsen die ze verhuren zien er hip uit, wat het fietsen nog leuker maakt. Ook bij Bike & roll kan je terecht voor elektrische fietsen. De tarieven starten hier vanaf 10 uur, voor 30 euro.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 16.00 uur
Zaterdag & zondag gesloten

Locatie
Avenida de Menendez Pelayo 2
Website

Tips

  • Wil je ook graag meer te weten komen over andere vervoersmiddelen in Madrid? Neem dan een kijkje op deze pagina.