Een voordeel van een verblijf in een metropool als Madrid is dat er een breed aanbod is van fantastische designhotels. Magisch Madrid heeft voor jou de meest betoverende en mooiste hotels in Madrid op een rijtje gezet.

Urban G.L. *****

Waarom? Super-de-luxe slapen in een museum!
En hoeveel kost dat? Vanaf € 170 per nacht

Soms komt het voor dat het woord ‘bijzonder’ een understatement is. Dat is het geval bij dit hotel. De kans is namelijk niet groot dat je dit al eens eerder hebt meegemaakt. Je verblijft in Hotel Urban niet alleen in een superdeluxe hotel, maar ook in een museum. In de lobby, in de gangen en op je kamer vind je allerlei antieke kunstvoorwerpen. Verder kenmerkt dit hotel zich door een prachtig design en is centraal gelegen, op slechts 300 meter afstand van het beroemde Puerta del Sol. Een verblijf in Hotel Urban is zonder meer een ervaring.

Locatie

Carrera San Jeronimo, 34
28014 Madrid

Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Silken Puerta America G.L. *****

silken

Waarom? Weergaloos origineel design met vijf sterren.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 150 per nacht

De eigenaars verrassen je met een exterieur en interieur van verbazingwekkende schoonheid en design. Elke verdieping is onder handen genomen door een andere topdesigner, resulterend in norm overstijgende ontwerpen, fantastisch materiaalgebruik en een onvergetelijk verblijf. Hoewel het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer ligt het wel in een relatieve buitenwijk.

Locatie

Avenida de America, 41
28028 Madrid

Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Hotel One Shot ***

oneshot

Waarom? Slapen in stijl in hartje Madrid.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 80 per nacht

Dit driesterrenhotel ligt op een ideale locatie middenin het kunsthart van Madrid. Dichtbij de charmante wijk La Latina, biedt dit hotel een heerlijke uitvalsbasis voor een verblijf in Madrid. Hoewel Madrid je uitnodigt zoveel mogelijk tijd in de stad door te brengen, zal dit hotel je zo af en toe ook verleiden om binnen te blijven en te genieten van de lobby of je heerlijke en goed ingerichte kamer.

Locatie

Calle de Prado, 23
28014 Madrid

Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Praktik Metropol **

praktik

Waarom? Voel je thuis in de wereldstad Madrid.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 80 per nacht

De stijl van dit hotel laat zich het best omschrijven met het woord ‘Scandinavisch’. Het interieur en de meubels zijn overwegend wit met veel houten details. Een heerlijke plek om even tot rust te komen na een dag slenteren door Madrid. Een eigengereid, maar warm hotel met vriendelijk personeel op een top-locatie: het is slechts 200 meter naar Puerta del Sol.

Locatie

Calle Montera, 47
28013 Madrid

Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Tips

  • Ben je naast de mooiste hotels in Madrid ook benieuwd naar andere accommodaties in deze fijne stad? Kijk dan even op accommodaties in Madrid.