Een voordeel van een verblijf in een metropool als Madrid is dat er een breed aanbod is van fantastische designhotels. Magisch Madrid heeft voor jou de meest betoverende en mooiste hotels in Madrid op een rijtje gezet.

Hotel Urban

Soms komt het voor dat het woord ‘bijzonder’ een understatement is. Dat is het geval bij dit hotel. De kans is namelijk niet groot dat je dit al eens eerder hebt meegemaakt. Je verblijft in Hotel Urban niet alleen in een superdeluxe hotel, maar ook in een museum. In de lobby, in de gangen en op je kamer vind je allerlei antieke kunstvoorwerpen. Verder kenmerkt dit hotel zich door een prachtig design en is centraal gelegen, op slechts 300 meter afstand van het beroemde Puerta del Sol. Een verblijf in Hotel Urban is zonder meer een ervaring. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Prijs: Vanaf €189,00 per nacht

Aantal sterren: ★★★★★

Hotelbeoordeling: 8,5+

Hotel Puerta America

De eigenaars verrassen je met een exterieur en interieur van verbazingwekkende schoonheid en design. Elke verdieping is onder handen genomen door een andere topdesigner, resulterend in norm overstijgende ontwerpen, fantastisch materiaalgebruik en een onvergetelijk verblijf. Hoewel het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer ligt het wel in een relatieve buitenwijk. Zie deze website voor alle informatie en de beschikbaarheid.

Prijs: Vanaf €149,00 per nacht

Aantal sterren: ★★★★★

Hotelbeoordeling: 8+

Hotel One Shot 23

Dit driesterrenhotel ligt op een ideale locatie middenin het kunsthart van Madrid. Dichtbij de charmante wijk La Latina, biedt dit hotel een heerlijke uitvalsbasis voor een verblijf in Madrid. Hoewel Madrid je uitnodigt zoveel mogelijk tijd in de stad door te brengen, zal dit hotel je zo af en toe ook verleiden om binnen te blijven en te genieten van de lobby of je heerlijke en goed ingerichte kamer. Benieuwd naar nog meer foto’s, meer informatie en de beschikbaarheid? Neem dan snel een kijkje op deze website.

Prijs: Vanaf €79,00 per nacht

Aantal sterren: ★★★

Hotelbeoordeling: 8+

Casa du Soleil

Het hotel Casa de Soleil bevindt zich in het levendige historische centrum van de stad, naast het pittoreske “Plaza de Tirso de Molina”, op slechts enkele minuten lopen van La Latina. Een warme oase in het centrum van de stad waar je tijdens hete zomerdagen kunt afkoelen in het kleine zwembad wat je terugvindt bij de binnenplaats van het hotel. Het gehele hotel heeft een fijne mediterrane inrichting met verschillende chill-out ruimtes om lekker tot rust te komen. Benieuwd naar nog meer foto’s, meer informatie en de beschikbaarheid? Neem dan snel een kijkje op deze website.

Prijs: Vanaf €73,00 per nacht

Aantal sterren: ★★★

Hotelbeoordeling: 9+

Tips

  • Ben je naast de mooiste hotels in Madrid ook benieuwd naar andere accommodaties in deze fijne stad? Kijk dan even op accommodaties in Madrid.