Tapastour in Madrid

Samen met onze enthousiaste gids Aimee ontdek je te voet de leukste tapasbars van Madrid. Want de magie van Madrid zit hem ook zeker in het eten! Aimee laat je de lekkerste Spaanse hapjes proeven. En ze geeft je tips zodat je de rest van je verblijf weet waar je naar toe moet en wat lekker is om te bestellen. De tapastour in Madrid kan geboekt worden van maandag tot en met zaterdag en gaat om 18.00 uur van start.

Tapastour door de wijken La Latina en Lavapiés

Tijdens de tapastour ontdek je tapas zoals de locals ze graag bestellen en eten. Aimee neemt je mee naar haar favoriete barretjes in de wijken La Latina en Lavapiés. Dit betekent dat je niet terecht komt bij restaurants die vol zitten met toeristen, maar juist het echte Spanje gaat proeven.

De tapastour is maaltijdvullend. Je hoeft hierna dus niet meer uit eten! Aimee kiest de lekkerste hapjes voor je uit en kan je daar natuurlijk ook veel over vertellen. De wijken La Latina en Lavapiés zijn de favoriete wijken van Aimee. Onderweg kom je dus haar favoriete, lokale plekjes tegen!

De tapastour start van maandag tot en met zaterdag om 18.00 uur. De prijs hiervoor is €45,00 per persoon. Dit is inclusief enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor de Spaanse keuken, 8 hapjes (maaltijd vullend!) en 3 drankjes. De tour duurt ongeveer 2,5 uur. Let op! de tapastour gaat van start met een minimum aantal van acht personen.

Ben je met een kleine of grote groep en wil je liever een privé-tapastour? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mail naar info@magischmadrid.nl, dan kunnen we voor jullie een tapastour op maat samenstellen!

Hoe boek je de tapastour van Magisch Madrid?

Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen of een plekje reserveren voor de tapastour in Madrid. Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen: info@magischmadrid.nl

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Mobiel telefoonnummer

  Op welke dag wil je mee met de tapastour in Madrid?

  Met hoeveel personen?

  Jouw bericht (bv. allergieën, dieetwensen)


  Ga op pad met jullie Nederlandstalige gids Aimee

  Aimee woont ruim drie jaar in Spanje. Eerst in Barcelona, toen Valencia en nu in Madrid. De hoofdstad heeft haar altijd aangetrokken en is voor haar echt een magische stad. Die magie geeft ze graag mee tijdens de tapastour. Daarnaast geeft ze ook met veel plezier fietstours. Tijdens haar tours vertelt ze je graag meer over het Spaanse leven en de cultuur, maar zeker ook over de gastronomie. Want o wat zijn al die Spaanse hapjes toch heerlijk. Aimee kent de lokale barretjes als geen ander en ze kan dan ook niet wachten om jullie ‘haar’ Madrid te laten zien!

  De wijken La Latina en Lavapiés

  Beide wijken staan bekend om hun gastronomie en gezelligheid. La Latina is een historische wijk in het centrum van Madrid. Het is het oudste gedeelte van Madrid en dat maakt het een heerlijke wijk om door de kronkelstraatjes te verkennen. Ook de rastro (vlooienmarkt) op zondag is leuk om eens te bezoeken. Lavapiés is een volkse wijk waar in de jaren tachtig veel immigranten naar toe trokken. Nog steeds staat de wijk bekend als de multiculturele wijk van Madrid. Dit ga je ook duidelijk in het straatbeeld terug zien. De wijk heeft de leukste verborgen barretjes en een prachtige ‘mercado’ (markthal)!

  Wat maakt de tapastour van Magisch Madrid uniek?

  • Je bezoekt tapasbars waar de Madrilenen zelf ook graag komen. De toeristische restaurants slaan we dus over!
  • Je krijgt heerlijke en voldoende Spaanse hapjes voorgeschoteld tijdens de tapastour. Uit eten na de tapastour is dus niet meer nodig.
  • Onze enthousiaste Nederlandstalige Aimee kan je niet alleen veel vertellen over al die heerlijke Spaanse hapjes en de tapasbars, maar ook over de mooie en verrassende plekken in Madrid die je zeker nog eens moet zien.
  • Wij weten wat lekker is dus we kiezen de heerlijkste hapjes voor je uit!

  Hoe boek je de tapastour van Magisch Madrid?

  Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen of een plekje reserveren voor de tapastour in Madrid. Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen: info@magischmadrid.nl

   Je naam (verplicht)

   Je emailadres (verplicht)

   Mobiel telefoonnummer

   Op welke dag wil je mee met de tapastour in Madrid?

   Met hoeveel personen?

   Jouw bericht (bv. allergieën, dieetwensen)

   Laat een bericht achter

   Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.