Samen met onze enthousiaste gids Aimee ontdek je te voet de leukste tapasbars van Madrid. Want de magie van Madrid zit hem ook zeker in het eten! Aimee laat je de lekkerste Spaanse hapjes proeven. En ze geeft je tips zodat je de rest van je verblijf weet waar je naar toe moet en wat lekker is om te bestellen. De tapastour in Madrid kan geboekt worden van maandag tot en met zaterdag en gaat om 18.00 uur van start.

Tapastour door de wijken La Latina en Lavapiés

Tijdens de tapastour in Madrid ontdek je tapas zoals de locals ze graag bestellen en eten. Aimee neemt je mee naar haar favoriete barretjes in de wijken La Latina en Lavapiés. Dit betekent dat je niet terecht komt bij restaurants die vol zitten met toeristen, maar juist het echte Spanje gaat proeven.

De tapastour is maaltijdvullend. Je hoeft hierna dus niet meer uit eten! Aimee kiest de lekkerste hapjes voor je uit en kan je daar natuurlijk ook veel over vertellen. De wijken La Latina en Lavapiés zijn de favoriete wijken van Aimee. Onderweg kom je dus haar favoriete, lokale plekjes tegen!

De tapastour start van maandag tot en met zaterdag om 18.00 uur. De prijs hiervoor is €50,00 per persoon. Dit is inclusief enthousiaste Nederlandstalige local met een passie voor de Spaanse keuken, 8 hapjes (maaltijd vullend!) en 3 drankjes. De tour duurt ongeveer 3 uur. Let op! de tapastour gaat van start met een minimum aantal van acht personen.

Ben je met een kleine of grote groep en wil je liever een privé-tapastour? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mail naar info@magischmadrid.nl, dan kunnen we voor jullie een tapastour op maat samenstellen!

Hoe boek je de tapastour van Magisch Madrid?

Via onderstaand formulier kun je meer informatie aanvragen of een plekje reserveren voor de tapastour in Madrid. Bij vragen kun je ons natuurlijk altijd een mailtje sturen: info@magischmadrid.nl