Ga je naar Madrid op vakantie en ben je benieuwd of er tijdens je verblijf nog een leuk festival of evenement is? Magisch Madrid heeft een aantal leuke festivals & evenementen in Madrid voor je op een rijtje gezet. Gave concerten op bijzondere locaties, kijk hier voor de leukste festivals! Houd deze pagina goed in de gaten om up to date informatie te vinden over de festivals in 2023, zodra dit bekend wordt gemaakt plaatsen we het op de website.

Madcool festival

Één van de festivals en evenementen in Madrid die niet in dit overzicht mag ontbreken is Madcool festival. Van 10-13 juli 2024 vindt het Mad Cool Festival plaats in Madrid. Ook dit jaar is er weer een enorme line up van gave artiesten. Dua Lipa, Pearl Jam, Tom Odel en nog veel meer grote namen treden hier op. Kijk hier voor meer informatie.

Noches del Botánico

In de maanden juni en juli zijn er verschillende concerten in de ‘Jardin Botánico Alfonso XIII Universidad Complutense’ in Madrid. Dit jaar zijn er onder andere optredens van PJ Harvey, Passenger en James Blunt, Kijk voor meer informatie op Noches del Botánico.

Jazz festival

Beeld je even in.. een lekker jazzmuziekje, gezelligheid, een drankje in je hand en genieten maar. Gedurende de maanden oktober en november zijn er overal optredens te zien. Jazzmuzikanten van over de hele wereld zijn te bewonderen tijdens het jazz festival in Madrid. Ben je in deze tijd in Madrid, dan is dit een absolute aanrader om even een bezoekje aan te brengen. Meer informatie over dit festival kan je hier vinden.

Festival Gigante

In de Huerta del Obispo vindt het Festival Gigante plaats. In 2024 wordt dit gave festival georganiseerd van 29 augustus tot 31 augustus. Kijk voor meer informatie op Festival Gigante in Madrid.

Brava Madrid

Van 20 – 21 september 2023 wordt in Madrid het Brava Madrid festival georganiseerd. Voor kaartverkoop, tijden en meer informatie kan je kijken op Brava Madrid.

Tips

  • Hou je wel van een feestje? Er zijn ook vele feestdagen in Madrid waarbij er geregeld veel gezelligheid en bijzondere tradities zijn te vinden.