Biologisch eten is helemaal hip en happening, ook in Madrid. Steeds meer zie je dat tentjes biologisch eten op de kaart hebben staan. Waar je deze biologische restaurants in Madrid vindt en wat de leukste en lekkerste spots zijn, kan je op deze pagina vinden!

Viva la vida

Viva la Vida is een vrolijk en kleurrijk winkeltje met restaurant, in de wijk La Latina. Het is gelegen aan een schattig pleintje waar het met lekker weer elke dag gezellig druk is. Viva la Vida is een winkeltje waar je biologische producten kan kopen, en achterin zit een barretje waar je kan genieten van vegetarische en natuurlijk biologische burgers! Vind je dit allemaal nog niet healthy genoeg? Ze hebben er ook gezonde cocktails! Dat maakt je diner helemaal compleet natuurlijk.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 13.00 – 00.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 13.00 – 01.00 uur
Zondag: 13.00 – 00.00 uur

Locatie
Costanilla de San Andres
Website

Argùla

Arùgula is ook een biologisch restaurantje. Alle producten die ze gebruiken zijn kwalitatief goed en zijn vers. Je kan er terecht voor het ontbijt, brunch, lunch, delicatessen en voor heerlijke taartjes. Voorbeelden van gerechtjes die op de kaart staan zijn salades met groentes van over de hele wereld, exotische vruchtensappen en zelfgemaakte taarten. Ook het interieur heeft een biologische uitstraling, de tafels zijn gemaakt van palets, super leuk!

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 12.30 – 16.00 uur

Locatie
Calle Castelló 3
28003 Madrid
Website

Le pain quotidien

La pain quotidien is een leuke plek om biologisch te ontbijten. Het is een warme bakker waar je heerlijke ontbijtjes kan krijgen. Zo kan je bijvoorbeeld een broodmandje vol verschillende soorten broodjes bestellen, met biologisch beleg zoals chocoladepasta, rabarber en verschillende soorten fruit jam. Maar je kan ook je eigen ontbijtje samenstellen of gaan voor een los broodje. Belangrijkste is dat alles biologisch is!

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 08.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 23.00 uur
Zondag: 09.00 – 22.00 uur

Locatie
Calle Serrano 27
28001 Madrid
Website

La Biotika

La Bio Tika serveert vegetarisch en micro biologisch eten. Ook als veganist kan je hier goed terecht want ze maken in hun gerechten geen gebruik van dierlijke ingrediënten. Leuk aan dit restaurantje is dat je er ook producten kan kopen die zij gebruiken voor hun gerechten! Zo kan je thuis ook lekker biologisch kokkerellen.

Openingstijden
Maandag t/m zondag 10.00 – 22.00 uur

Locatie
Calle del Amor de dios 3
28014 Madrid
Website

Tips

  • Lijkt het je leuk om ook meer restaurants in Madrid te ontdekken? Neem dan vooral een kijkje op restaurants in Madrid.