Ben jij in Madrid en zoek je een goede plek om even lekker uitgebreid te gaan brunchen? Op deze pagina hebben wij voor jou de leukste, lekkerste en meest unieke plekken geselecteerd. Geniet van deze leuke spots om te brunchen in Madrid!

Zenith Brunch & Cocktails (wijk: Malasaña)

De naam zegt het al; bij Zenith kom je voor de brunch en de cocktails. En dat de hele dag door! De cocktails kun je het beste bestellen tijdens ‘cocktail hour’, van 17.00 tot 19.00 uur. Dan heb je namelijk twee cocktails voor €12,-. Verder hebben ze een menukaart met heel veel keuze. Neem een pannenkoek, toast, ei of een lekkere bagel. En daarbij een karamel latte, ijskoffie, vers geperst sapje of doe eens gek en neem één van de cocktails erbij. Daarbij is er voor vegetariërs ook een ruime keuze op de menukaart.

Maar het eten en drinken is niet de enigste reden waarom je er eens langs zou gaan. Want het interieur ziet er namelijk heel erg leuk uit. Het ruime café laat op meerdere plekken verschillende coole details zien. Een ananas op de muur, mooie eikenhouten meubels, frisse groene planten en de tekst ‘break the rules’ met neonletters op de muur. Je kunt hier dus ook een leuke foto maken, voor in je Instagram story!

Als je nou niet genoeg kunt krijgen van de cocktails, lees dan even ons artikel over cocktailbars in Madrid!

Locatie
Calle de Valverde 28
28004 Madrid
Website

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 09.00 – 19.00 uur

Brunch Club Café (Wijk: Centrum)

Als je ontbijtspots in Madrid zoekt om uitgebreid te brunchen, zou je eens naar Brunch Club Café moeten gaan! Het is er sfeervol ingericht met veel planten, spiegels en leuke verschillende stoelen en tafels. Je kunt er kiezen uit een volledige brunch of een minibrunch. Bij beide keuzes zit je al gauw goed vol! Probeer bijvoorbeeld de yoghurt met fruit, of de zalmtoast met ei. Het tentje is niet erg groot, wat het juist gezellig maakt, maar daardoor ook goed om te reserveren als je er eens wilt komen eten. Oh ja, honden zijn ook welkom!

Locatie
Calle del Barco 15
28004 Madrid
Website

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.30 – 16.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 16.30 uur

Tip!

Brunch Club Café en Federal zijn beide gelegen in het centrum. Combineer een van deze hotspots met een cultuur historische wandelroute uit onze digitale wandelroute!

Federal Café (Wijk: Malasaña & Sol)

Ontzettend populair in Madrid; Federal Café. De ramen rondom het gebouw staan met mooi weer volledig open waardoor er een verfrissend briesje door het café heen gaat. Probeer tijdens de brunch eens de ‘morning burger’ of al het andere lekkers op de menukaart. Elke dag is Federal Café van vroeg tot laat geopend, dus elke dag de mogelijkheid om heerlijk uitgebreid te gaan brunchen.

Brunch openingstijden
Maandag t/m zondag: 12.00-17.00 uur

Locatie
Plaza de las Comendadoras 9
28015 Madrid

Plaza del conde de barajas 3
28005 Madrid
Website

Carmencita Brunch (wijk: Malasaña)

Dit mega leuke en hippe brunch tentje is de hele week geopend en staat bekend om de overheerlijke eggs benedict. Het brunchtentje is gevestigd in de leuke wijk Malasaña. Mocht je nou inderdaad kiezen voor de eggs benedict, probeer de eggs benedict eens met een bloody mary on the side. (dikke tip;)) Een gezellige lichte bar met leuke details. En… de carrotcake als dessert is zeker aan te raden!

Brunch openingstijden
Maandag t/m zondag: 09.00 – 16.30 uur

Locatie
Calle San Vicente Ferrer, 51
28015 Madrid
Website

Tips

  • Wist je dat er ook hele leuke ontbijtspots zijn waar je vaak ook goed terecht kan voor een lekkere brunch. Kijk voor leuke tips op ontbijtspots in Madrid.