Brunchen

Ben jij in Madrid en zoek je een goede plek om even lekker uitgebreid te gaan brunchen? Op deze pagina hebben wij voor jou de leukste, lekkerste en meest unieke plekken geselecteerd. Let er wel op dat de meeste brunches alleen worden georganiseerd op zondagen.

Café Oliver

Lekker knus brunchen in Café Oliver. De tafels staan hier dicht bij elkaar waardoor het gelijk een gezellige sfeer heeft. Qua brunch is er keuze uit een uitgebreid menu van croissants tot eggs benedict, cheeseburgers, een fantastische caesar salade en nog veel meer. Let op: de brunch is hier alleen op zondag.

Brunch openingstijden
Zo.: 11.30 – 16.00

Locatie
Calle Almirante, 12
28004 Madrid

Federal Café

Ontzettend populair in Madrid; Federal Café. De ramen rondom het gebouw staan met mooi weer volledig open waardoor er een verfrissend briesje door het café heen gaat. Probeer tijdens de brunch eens de ‘morning burger’ of al het andere lekkers op de menukaart. Elke dag is Federal Café van vroeg tot laat geopend, dus elke dag de mogelijkheid om heerlijk uitgebreid te gaan brunchen.

Brunch openingstijden
Ma. – zo.: 12.00-17.00

Locatie
Plaza de las Comendadoras 9
28015 Madrid

Cazador

Uitgebreid brunchen met van allerlei lekkers en… bingo! Cazador bar organiseert elke zondag een gezellig bingo wedstrijdje tijdens de brunch. Deze bar ligt in de hippe wijk Malasaña en dat straalt deze bar ook uit. Zeker een gezellige bar waar je een huiskamergevoel te pakken zult krijgen! Ook in Cazador bar is de brunch (incl. Bingo) alleen op zondag mee te maken.

Brunch openingstijden
Zo.: 12.00 – 18.30

Locatie
Calle Pozas 7
28004 Madrid

Carmencita Bar

Probeer de eggs benedict eens met een bloody mary on the side. Een populaire plek voor brunch waardoor deze nu op drie dagen wordt geserveerd, namelijk vrijdag, zaterdag en zondag. Een gezellige lichte bar met leuke details. En… de carrotcake na is zeker aan te raden!

Brunch openingstijden
Vr. – zo.: 12.00 – 16.30

Locatie
Calle San Vicente Ferrer, 51
28015 Madrid

La Candelita

Ook bij het prachtige La Candelita kun je alleen op de zondag voor een brunch terecht (zoals het ook een beetje hoort natuurlijk). De keuken is Latijns-Amerikaans met bijzonder creatieve gerechten. Zet je smaakpapillen hier even goed aan het werk op de zondagmiddag!

Brunch openingstijden
Zo.: 12.30 – 17.00

Locatie
CL. Barquillo, 30
28004 Madrid

Ølsen

Een heerlijke plek om op de zondag middag uitgebreid te gaan genieten. Olsen is een restaurant met een Scandinavische inrichting en dankzij de wodka bar kun je wodka’s uit de hele wereld gaan proeven. Er zijn hier van allerlei heerlijke gerechten te krijgen zoals de spinazie bagel met geitenkaas, een geroosterde brioche met heerlijke brie, fantastische zalm, geprakte vijgen en gekonfijte eend; heerlijk!

Brunch openingstijden
Za. – zo.: 12.30 – 14.30

Locatie
Calle del Prado 15
28014 Madrid

París Tokyo

Brunchen met onder andere Sushi… het kan allemaal bij París Tokyo. Dit restaurant zit gevestigd in het hippe hotel Room Mate Oscar in de wijk Chueca. De brunch is ook hier alleen op de zondag mee te maken vanaf 14.00. Tijdens deze brunch/lunch kun je genieten van live muziek en op je bord gerechtjes van salades, kaasjes, bagels en super lekkere sushi!

Brunch openingstijden
Zo.: 14.00 – 18.00

Locatie
Plaza Vázquez de Mella 12
28014 Madrid

Comments are closed.