Heb je alle bezienswaardigheden in Madrid wel gezien en ben je op zoek naar een creatieve activiteit? Dan is Sip & Paint misschien wel iets voor jou! Tijdens deze workshop kan jij je innerlijke kunstenaar naar boven halen en je uitleven op het doek.

Wat is sip & paint?

Stap binnen in de wereld van kunst en creativiteit tijdens onze twee uur durende schilderles, onder leiding van een Spaanse kunstenaar! Stap voor stap wordt je begeleid bij het maken van je eigen kunstwerk en er wordt gewerkt met acrylverf. Deze workshop is speciaal voor beginners, dus maak je geen zorgen als je (nog) geen ervaring hebt! 

De schilderles biedt de kans om, tijdens je vakantie, je creativiteit te uiten in een gezellige en gastvrije omgeving. Kom langs en ontdek de kunstenaar in jezelf! Vooraf aan de workshop heb je de kans om te kiezen uit verschillende schilderijen die je na gaat schilderen. 

Praktische informatie

Duur: 2 uur
Prijs: €50,00 per persoon (inclusief btw)
Locatie: Calle Don Pedro, 20 – Madrid, España 28005
Inclusief:
– Schilder materiaal
– Schort om je leuke outfit te beschermen
– Onbeperkt genieten van drankjes zoals wijn, bier, cava, fris, koffie etc.

Hoe boek je een sip & paint avond?

  • E-mail | Stuur een mailtje naar info@magischmadrid.nl met als onderwerp ‘Sip & paint’ met daarin de gewenste datum, het aantal personen en overige wensen.
  • Onderstaand contactformulier: