Zwembaden

Je bent in Madrid en opeens begint het te kriebelen. Het gevoel van het koele water om je heen, verschillend whirlpools, jacuzzi’s of misschien wel de adrenaline die je voelt wanneer je van de gaafste waterglijbaan af gaat! Madrid is ligt natuurlijk midden in Spanje en heeft helaas geen zee en strand waar je naartoe kunt. Voor iedereen die toch zijn zwemkleding meegenomen heeft: dit zijn de lekkerste zwembaden in Madrid!

Gymage Lounge Resort

Een van de meest indrukwekkende zwembaden in Madrid is misschien toch wel het zwembad van Gymage Lounge Resort. Dit infinity zwembad is namelijk gelegen bovenop het gebouw en geeft je een prachtig uitzicht over de stad! Daarnaast is er een klein solarium en watergordijn aanwezig waar je heerlijk gebruik van kunt maken… Even op adempauze komen of ben je uitgezwommen? Dan ligt er pal naast het zwembad een dakterras met twee barretjes waar je eventjes lekker kunt bijkomen met een hapje en een drankje! Maar Gymage biedt meer dan alleen een zwembad en barretjes. Om je ultieme relaxdag compleet te maken kun je natuurlijk er ook voor kiezen om eventjes onder de zonnebank te gaan of een massage bij te boeken!

Gymage Lounge Resort
Calle de la Luna 2
28004 Madrid
+34 915 320 974
Website

Virgin Active

Virgin Active is een bekend sportcentrum met verschillende vestigingen door heel Spanje en zo ook eentje in Madrid. Hier bieden ze ontzettend veel faciliteiten en activiteiten aan, waaronder een zwembad! Alle zwembaden, zowel binnen- als buitenzwembaden, zijn heerlijk verwarmd zodat je het hele jaar door kunt zwemmen. Voor iedereen die zijn dagje zwemmen een extra touch wil geven, ze hebben hier ook een spa waar je gebruik van kunt maken! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Turks stoombad, verschillende sauna’s, whirlpools en zoutbaden… Nog een voordeel: het eerste anderhalf uur parkeren is hier gratis!

Openingstijden
Ma t/m vrij van 06:30 – 23:00
Za en zo van 09:00 – 21:00
Tijdens vakanties van 09:00 – 21:00

Virgin Active
Calle Capitán Haya 1
28020 Madrid
+34 917 705 891
Website

Piscina de Lago

Tijdens de zomerperiode in Madrid op vakantie en op zoek naar een lekker plekje om te zwemmen? Dan hebben wij goed nieuws! Hier zal je namelijk het grootste gedeelte van de inwoners gaan vinden. “Centro Deportivo Municipal Casa de Campo” is de officiële naam voor dit buitengelegen zwembad. De toegang is slechts € 5 per keer en wanneer je een maandkaart neemt, zal dit je ongeveer € 35 kosten. Rondom het zwembad ligt een grote ligweide waarop je heerlijk kunt opdrogen en bijkleuren onder de Spaanse zon! Verder is er een klein winkeltje aanwezig waar je iets te eten en drinken kunt kopen met een terrasje.

Openingstijden in de zomermaanden
Ma t/m vrij van 11:00 – 21:00

Piscina de Lago
Paseo Puerta del Angel 7
28011 Madrid
+34 914 630 050

Complutense University Pool

Een echte student en op vakantie in Madrid? Dan is dit universiteit ’s zwembad echt een plek waar jij moet zwemmen! Deze plek wordt namelijk veelal gebruikt door jonge studenten en is de ideale plek om internationale studenten te ontmoeten! Er zijn kluisjes, kleedkamers en een bar aanwezig. Verder ben je verlicht om je identiteitskaart mee te nemen. Een dagje zwemmen kost hier ongeveer € 8.

Openingstijden
Ma t/m zo van 11:00 – 20:00

Complutense University Pool
Avenida Obispo Trejo, zonder nummer
28040 Madrid
+34 913 941 174
Website

Comments are closed.