Wandelroute Retiro & Chueca

BannerBetalingenGa je binnenkort naar Madrid en wil je behalve het centrum nog veel meer van deze prachtige stad bekijken? Tijdens de wandelroute door het Retiro park & de gezellige en hippe wijk Chueca kom je achter de meest bijzondere verhalen en legendes, verrassende weetjes, gezellige restaurants en ontdek je nog veel meer leuks.

BestelNuButton copy

Wat

De Wandelroute Retiro & Chueca (PDF, 78 pagina’s) neemt je mee door het Retiro park en door de wijk Chueca. Je komt langs de bekende en minder bekende bezienswaardigheden, beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Tussendoor kan er gestopt worden bij één van de leuke restaurantjes en/of barretjes die in de route zijn opgenomen. Ook zijn in de Wandelroute Retiro & Chueca winkeltjes beschreven waar je leuke souvenirtjes etc. kan halen!

Preview
Bekijk de preview van de Wandelroute Retiro & Chueca!

 

Waarom

Uniek
Het is de eerste Nederlandstalige gids die je meeneemt door het Retiro park en de wijk Chueca. Veel reizigers blijven tijdens hun verblijf in Madrid voornamelijk in het centrum, maar vergeten de hippe en leuke wijk Chueca. Magisch Madrid geeft je winkel- en eettips in Chueca en veel leuke informatie en grappige anekdotes, legendes & verhalen over het Retiro park en verschillende bijzondere bezienswaardigheden.

quote 2

Bizarre legendes & verrassende anekdotes
Naast het verhaal van de goudschat, kent Madrid nog veel meer bizarre legendes en verrassende anekdotes. Deze vind je allemaal in de Wandelroute Retiro & Chueca. Zo is er namelijk een paleis uit de route waar nog steeds een geest rondzweeft…

Mooi & handig vormgegeven
De Wandelroute Retiro & Chueca is met veel plezier samengesteld en zodanig opgesteld dat je de route makkelijk doorloopt. Inclusief een door Magisch Madrid ontworpen plattegrond met daarop de route. Ook vind je bij elk hoofdstuk een aparte plattegrond. Daarnaast werkt de route met handige icoontjes. Zo zie je gemakkelijk of je bij een bezienswaardigheid/monument, hapje & drankje, winkeltje of ‘plaza’ (plein) bent. De wandelroute kun je zonder internet gebruiken. Zet voordat je de route gaat lopen, hem wel alvast even op je tablet, smartphone of e-reader. Zo hoef je geen internet te gebruiken tijdens het wandelen. In de route zijn enkele doorkliklinks opgenomen met achtergrondinformatie waar je wel internet voor nodig hebt maar deze kunnen ook later worden bekeken, op een punt waat je wel internet hebt. Let hier op!

Leuke cultuurhistorische beschrijvingen
Ben je geïnteresseerd in cultuur en geschiedenis? Dan zal je deze wandelroute extra leuk vinden! De bezienswaardigheden en monumenten uit de route zijn beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Daarnaast geeft ze allerlei leuke weetjes en anekdotes mee! Houd je niet van cultuur en geschiedenis? Geen probleem! Dan kun je de cultuurhistorische informatie door scannen en/of overslaan en onder andere de restaurant- en winkeltips bekijken.

CollageMadrid

Prijs

€ 7,50

Handig om te weten

– iOS apparaten
Heb je een Apple smartphone of tablet? Dan raden we je aan om de Wandelroute Retiro & Chueca te openen in de app iBooks (gratis in de Apple Store) voor de beste kwaliteit.

– Android apparaten
Wanneer je een Android smartphone of tablet hebt, kun je de route het beste openen met de gratis app ‘Adobe Reader’.

– E-reader
Wil je de Wandelroute Retiro & Chueca lezen op je e-reader? Open de route dan met ‘Adobe Digital Editions’ voor de beste kwaliteit.

Hoe bestel & betaal je de wandelroute?

Via de webshop
De Retiro & Chueca Route kan besteld worden in de Magisch Madrid Shop. Je bestelt de route heel gemakkelijk en je kunt betalen met iDEAL, Credit Card, PayPal, Mistercash en je kunt ook betalen door middel van overboeking. Wanneer de betaling is voltooid, krijg je meteen een bevestiging op de betaalpagina met daarbij een link naar de route. Ook krijg je een bevestigingsmail met daarin de link naar de route. Met overboeking kan het 1 à 2 werkdagen duren voordat de betaling is voltooid en je de route binnen hebt.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  1 COMMENTS

  1. Anneloes + ouders
   maart 05, 2015 12:06 Beantwoorden

   Gisteren ben ik terug gekomen van een midweek Madrid met mijn ouders. We hadden de Retiro & Chueca wandelroute meegenomen en gelijk de eerste dag gelopen. De route was echt super leuk!! Je komt in hele andere delen van Madrid terecht. Wij waren al een keer eerder in Madrid geweest en de wijk Chueca hebben we toen niet bezocht, dat was nu echt een verrassing! We vonden vooral de tips voor de gastronomische markten heel leuk. Mijn moeder houdt veel van cultuur, dus zij vond de weetjes en informatie bij de bezienswaardigheden een toevoeging. We hebben de route in ongeveer 2,5 uur gelopen met een paar stops.

  Laat een bericht achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.