Taartjes en chocola

Als zoetekauw ben je in Spanje op de goede plek. In Spanje kan het niet zoet genoeg. Lekkere taartjes, koekjes, cakejes, heerlijke chocolade en nog veel meer lekkernijen. Op deze pagina vind je de leukste tentjes om de lekkerste zoetigheden, dulces in het Spaans, te eten!

Mama Framboise

Dit gezellig ingerichtje tentje, is de eerste Franse Patisserie in Madrid. De naam komt uit het boek van Joanne Harris ´Cinco Cuartos Naranja´, waarin Framboise de hoofdpersoon was. Zij maakte altijd zoetigheden met haar moeder, vandaar de naam. Het interieur van deze patisserie is super leuk en verrassend! Zo zijn de voetsteunen van sommige krukken, gemaakt van trappers van een fiets. Verder is het interieur een combinatie van industrieel en modern, zo zie je bijvoorbeeld alle buizen in het plafond lopen en de bedrading. Toch heeft het een hele gezellige uitstraling. Bij Mama Framboise kan je heerlijke taartjes eten, genieten van de lekkerste chocola, zelfgemaakte koekjes, macarons, nog meer taartjes en de mooiste gebakjes. Ze zijn bijna zonde om op te eten, zo mooi zien ze er uit!

mamaframboise

Openingstijden
Ma – vrij 9.00 – 21.00
Za – zo 10.00 – 21.00

Adres
Calle Goya 5-7
Website

Afri´s cookies

In de wijk Malasaña, vind je dit schattige tentje Afri´s cookies. Leuke hier is dat alle koekjes die je in de vitrine ziet liggen, die dag zijn gemaakt, door Afri zelf. Wanneer je geniet van je kopje koffie en je uitgekozen koekje, kan je zien hoe de koekjes worden gemaakt, want de keuken bevindt zich achter de toonbank. Elke week zijn er weer andere koekjes waar je van kan genieten! Op de Facebook pagina staat elke week een schema, welke koekjes je op welke dag kan krijgen, erg handig! De koekjes zijn €1,20 per stuk, een goede reden om er meerdere uit te kiezen! Verrassend en super lekker!

Openingstijden
Di – do 11.00 -20.30
Vrij 11.00 – 21.00
Za 12.00 – 21.00
Zo 12.00 – 20.30

Adres
Calle Corredera Alta de San Pablo 2
Website

Vailima

Voel je even alsof je in Frankrijk bent. Dit knusse tentje heeft een Franse uitstraling en je kan hier terecht voor heerlijke taartjes, cakejes, macarons en andere zoetigheden. Heb je nou zin in een zoet ontbijt, ook dan is Vailima een goed idee. Vailima is van oorsprong een tea room, dus als theeliefhebber kan je hier je geluk niet op. Zwarte thee, groene thee, rooibos en nog meer dan 50 andere soorten thee staan hier op de kaart. Wanneer je dit tentje binnenloopt zul je, je meteen thuis voelen. Geniet van al het lekkers!

Vailima

Openingstijden
Ma – vrij 9.00 – 21.00
Za 11.30 – 21-00
Zo 11.30 – 20.00

Adres
Calle Salustiano Olózaga 18
Website

Jessica´s cupcakes

Heb je nou altijd al eens zelf cupcakes willen maken, of kan je het al maar wil je nog leuke creaties maken en er stiekem ook van eten? Bij jessica´s cupcakes kan je naast het kopen van de lekkerste cupcakes, ook een lesje nemen in het maken van cupcakes. Naast de winkel, zit er een soort cup cake school, waar Jessica de handigste technieken en tips geeft, zodat je zelf in de keuken aan de slag kan! Zelf is ze al 10 jaar professioneel banketbakker, en maakt ze de mooiste creaties. Leuk ideetje wanneer het een regenachtige dag is in Madrid. Lekker cupcakes maken, en stiekem ook een paar cupcakes proeven tussendoor!

Openingstijden
Di – vrij 10.00 – 14.00 & 17.00 – 19.00
Za 10.00 – 14.00 & 16.00 – 20.00

Adres
Calle Conrado del Campo 5
Website

Oh my cup

Ben je na een bezoekje aan Jessica´s cupcakes nog niet uitgegeten op de cupcakes? Bij Oh my cup kan je dan nog eventjes door! Ook hier verkopen ze lekkere cupcakes en iets nieuws, cakepops, cakejes op een stokje. Verder heb je de keuze uit tientallen soorten cupcakes. Traditionele cakejes met een botercreme, of ga je toch voor een chocolade cupcake of red velvet? Ook hier kan je na het eten van je cupcakes alle producten kopen, om zo thuis aan de slag te gaan. Verder kan je ook je eigen cupcake maken, zo kan jij je favoriete cupcake samenstellen!

oh my cupcake

Openingstijden
Ma – vrij 9.30 – 14.00 & 17.00 – 20.00
Za 10.00 -14.00

Adres
Calle Puentelarra 40

Happy day

Dit kleurrijke tentje bevindt zich in de wijk Malasaña. Wanneer je hier naar binnen loopt wordt je meteen vrolijk. Over kleur, en bovenal, overal cupcakes, taartjes, cakejes en andere zoetigheden. Leuke aan dit tentje is dat alle producten ook te koop zijn. Zo kan je thuis nog eens proberen die lekkere cupcake na te maken!

Openingstijden
Ma- do 10.30 – 21.30
Vrij – za 10.30 – 23.45
Zo 10.30 – 21.30

Adres
Calle Espiritu Santo 11
Website

Comments are closed.