Stijlvol slapen

Een voordeel van een verblijf in een metropool als Madrid is dat er een breed aanbod is van fantastische designhotels. Magisch Madrid heeft voor jou de meest betoverende hotels op een rijtje gezet.

Urban G.L. *****

Waarom? Super-de-luxe slapen in een museum!
En hoeveel kost dat? Vanaf € 170 per nacht

urbangl

Soms komt het voor dat het woord ‘bijzonder’ een understatement is. Dat is het geval bij dit hotel. De kans is namelijk niet groot dat je dit al eens eerder hebt meegemaakt. Je verblijft in Hotel Urban niet alleen in een superdeluxe hotel, maar ook in een museum. In de lobby, in de gangen en op je kamer vind je allerlei antieke kunstvoorwerpen. Verder kenmerkt dit hotel zich door een prachtig design en is centraal gelegen, op slechts 300 meter afstand van het beroemde Puerta del Sol. Een verblijf in Hotel Urban is zonder meer een ervaring. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Locatie

Carrera San Jeronimo, 34
28014 Madrid

Silken Puerta America G.L. *****

Waarom? Weergaloos origineel design met vijf sterren.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 150 per nacht

silken

De eigenaars verrassen je met een exterieur en interieur van verbazingwekkende schoonheid en design. Elke verdieping is onder handen genomen door een andere topdesigner, resulterend in norm overstijgende ontwerpen, fantastisch materiaalgebruik en een onvergetelijk verblijf. Hoewel het hotel goed bereikbaar is met het openbaar vervoer ligt het wel in een relatieve buitenwijk. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Locatie

Av de America, 41
28028 Madrid

Hotel One Shot ***

Waarom? Slapen in stijl in hartje Madrid.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 80 per nacht

oneshot

Dit driesterrenhotel ligt op een ideale locatie middenin het kunsthart van Madrid. Dichtbij de charmante wijk La Latina, biedt dit hotel een heerlijke uitvalsbasis voor een verblijf in Madrid. Hoewel Madrid je uitnodigt zoveel mogelijk tijd in de stad door te brengen, zal dit hotel je zo af en toe ook verleiden om binnen te blijven en te genieten van de lobby of je heerlijke en goed ingerichte kamer. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Locatie

Calle de Prado, 23
28014 Madrid

Room Mate Laura ***

Waarom? Dutten tussen de Spaanse vorsten.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 75 per nacht

roommatelaura

Dit goed gelegen driesterrenhotel heeft een strak en modern design. Dit vormt een leuk contrast met de levensgrote afbeeldingen van Spaanse vorsten en vorstinnen uit vervlogen tijden. Het hotel is centraal gelegen, dus nadat je hebt genoten van het Madrileense nachtleven, slenter je heerlijk rozig naar je hotel. Room Mate Laura heeft zowel standaard als maisonnette kamers beschikbaar. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Locatie

Travesia de Trujillos, 3
28013 Madrid

Praktik Metropol **

Waarom? Voel je thuis in de wereldstad Madrid.
En hoeveel kost dat? Vanaf € 80 per nacht

praktik

De stijl van dit hotel laat zich het best omschrijven met het woord ‘Scandinavisch’. Het interieur en de meubels zijn overwegend wit met veel houten details. Een heerlijke plek om even tot rust te komen na een dag slenteren door Madrid. Een eigengereid, maar warm hotel met vriendelijk personeel op een top-locatie: het is slechts 200 meter naar Puerta del Sol. Zie deze website voor meer informatie en beschikbaarheid.

Locatie

Calle Montera, 47
28013 Madrid

Comments are closed.