Winkelmand (0)

Wandelroute Retiro & Chueca

Wandelroute Retiro & Chueca

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Deze Magisch Madrid Wandelroute begint bij het bekende Retiro Park. Hier ontdek je wat er allemaal in het prachtige park staat en wat je hier kan doen. Vervolgens wandel je door langs de straatjes rondom het park. Je stopt bij higlights, spots om wat te eten en krijgt tussendoor veel leuke informatie mee. De cultuurhistorische weetjes en monumenten zijn beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Daarna loop je door naar de wijk Chueca waar de gastronomische spots je om de oren vliegen. Hier een geweldige 'food market', daar een gezellig tentje. Een trip naar Madrid is niet compleet zonder de Wandelroute Retiro & Chueca!

€7,50 (inclusief 21% BTW)

Na betaling kun je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!

Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de route binnen krijgt.

Bekijk de gratis preview van de wandelroute!

Jaimy van Eeten

27 mei 15

Magisch Madrid, dat is het zeker! Helemaal als je deze leuke tips en tricks opvolgt. De site laat je de highlights zien, maar zeker ook de stad zoals niet veel andere toeristen deze zullen kennen. Zo sliepen we in het wijkje Chueca (gevonden op Magisch Madrid), waar je het ene na het andere leuke koffie, wijn- of eettentje tegen komt. Dus geen uren rondstruinen (lees: zere voeten en trek in eten) om vervolgens tussen hordes andere toeristen te zitten… Magisch Madrid is een echte aanrader ter voorbereiding of tijdens je trip.

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.