Winkelmand (0)

Wandelroute Madrid Centrum

Wandelroute Madrid Centrum

5
(1 klantenreview)
Terug naar overzicht €7,50

Als je geïnteresseerd bent in kunst en cultuur en ook wel van historie houdt, is de Cultuur historische wandelroute van Magisch Madrid perfect voor jou. Je wandelt zelf met de route (PDF) door het centrum van de stad en de wijk La Latina. Monumenten en bezienswaardigheden zijn beschreven door een kunsthistoricus. Je stopt ook bij de andere (gastronomische) hotspots van de stad. Zo stop je voor een lekker ijsje, een goed restaurant en bij nog veel meer fijne eetspots en winkeltjes!

€7,50 (inclusief 21% BTW)
Na betaling kan je de wandelroute direct downloaden via de website en wordt er een e-mail verstuurd met daarin de downloadlink naar de wandelroute!
Let op, met overboeking duurt het 1-2 werkdagen voordat de betaling voltooid is en je de route binnen krijgt.

Kijk hier voor een preview

Iris

28 februari 16

Afgelopen maand heb ik, samen met twee vriendinnen tijdens ons bezoek aan Madrid, gebruik gemaakt van de cultuur historische wandelroute om het centrum van Madrid te ontdekken. Wat een super handige gids!! De gids is mooi ingedeeld met informatie, leuke weetjes en een duidelijke uitleg over de route. Ook het plattegrondje na elke uitleg vonden we erg fijn! Je weet zo namelijk zeker dat je goed loopt... De informatie heeft ons echt veel geleerd, op een leuke manier. Het was erg leuk om de stad op deze manier te leren kennen, dat was, op deze manier, nooit gelukt zonder deze gids!

Geef je mening!

Maak een keuze
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Houd er rekening mee dat je reactie niet direct te zien is. Na goedkeuring wordt je reactie zichtbaar op de website.