Cultuur historische wandelroute centrum

bannerBetalingenMadrid

In de cultuurhistorische wandelroute van Magisch Madrid, word je meegenomen door het centrum van Madrid en de wijk La Latina. Indrukwekkende bezienswaardigheden, (kunst) historische weetjes maar ook boordevol leuke tips qua restaurantjes, barretjes etc.

BestelNuButton copy

Wat vind ik in de wandelroute?

De cultuurhistorische wandelroute van het centrum van Madrid en de wijk La Latina telt 70 pagina’s vol achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden, leuke weetjes, tips voor restaurantjes en winkeltjes en nog veel meer! Je kunt deze wandeling in één keer lopen, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de wandeling te verdelen. De cultuurhistorische wandelroute is beschreven door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk.

¡Fijn om te weten, er zit een uitgebreide beschrijving met interessante weetjes over het Palacio Real bij!

Prijs

€ 7,50

PreviewCHW
Kijk hier voor een gratis preview van de Cultuur historische wandelroute!

Waar bestel ik de wandelroute?

Webshop
Je kunt de wandelroute in onze shop bestellen. Betaal hier heel gemakkelijk met iDEAL, Credit Card, PayPal, Mistercash of overboeking. Na betaling krijg je direct de route per e-mail toegestuurd.
Let op, met overboeking kan het 1 – 2 werkdagen duren voordat de betaling voltooid is en je de route toegestuurd krijgt.

Betalingswijze

Je kunt de cultuurhistorische wandelroute bestellen met iDEAL, Credit Card, PayPal, Mistercash en door middel van overboeking.

Waarom is de wandelroute een aanrader?

Uniek
Vind je de meeste reisgidsen te beknopt qua bezienswaardigheden en ben je juist benieuwd naar meer achtergrond informatie, cultuur historische weetjes en bijzondere legendes? Dankzij de unieke beschrijvingen van kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk in de cultuurhistorische wandelroute door Madrid, kom je echt meer te weten.

Praktisch
De wandelroute krijg je als PDF toegestuurd per e-mail. Je kunt daarna de route 3 keer downloaden (bijvoorbeeld met je computer, tablet en/of smartphone). Wanneer je de route opslaat, kan je natuurlijk de wandelroute zo vaak openen als je wil. Op deze manier heb je altijd de route bij je en heb je hier geen internet voor nodig. Wanneer je niet in het bezit van een tablet of smartphone bent, is dat geen probleem. Dan kan je de wandelroute uitprinten en alsnog overal mee naar toe nemen!

Mooi & handig vormgegeven
De wandelroute is in een mooi jasje gestoken in een prettig leesbaar design. Door middel van icoontjes (o.a. voor bezienswaardigheden en plek voor een hapje/drankje) zie je direct waar je bent. Daarnaast word je aan de hand van een door Magisch Madrid ontworpen plattegrond meegenomen langs alle hotspots van het centrum van Madrid en de wijk La Latina. Tot slot krijg je de meest actuele openingstijden, prijzen en adressen bij elk punt in de route.

Collagewebsite

Wat vind ik nog meer in de wandelroute?

Bezienswaardigheden
In het centrum van Madrid en in de wijk La Latina zijn ontzettend veel bezienswaardigheden. Magisch Madrid heeft de spots in de wandelroute opgenomen die je echt niet mag missen. Je krijgt hier niet alleen de standaard informatie. Er wordt iets dieper erop ingegaan door kunsthistoricus drs. Ellen van der Tuuk. Daarnaast krijg je bij de cultuurhistorische wandelroute ook een extra uitgebreide special over het Palacio Real.

Leuke spots voor een hapje of drankje
Je gaat naar Spanje en dan wil je wel écht Spaans eten of naar een verrassende spot. Deze zal je genoeg vinden in de wandelroute. Je komt onder andere langs een heel leuk straatje met veel authentieke, maar ook moderne restaurantjes.

Vragen of opmerkingen?

Wij proberen onze cultuurhistorische wandelroute zo goed mogelijk up to date te houden. Komt het toch voor dat een openingstijd niet klopt, een winkeltje gesloten is etc. of dat je een vraag/opmerking hebt? Neem dan even contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  1 COMMENTS

  1. Frederiek en Lennart
   februari 07, 2015 20:45 Beantwoorden

   Wat hebben wij genoten van Madrid en deze route, onze complimenten! De uitvoerige interessante beschrijvingen van kunsthistoricus van der Tuuk werden afgewisseld met tips om ergens wat te eten of te drinken en bijzondere winkels. Vanwege dat we de route wilden combineren met een bezoek aan het Paleis hebben de route over 2 dagen verdeeld. We gaan zeker nog eens terug naar Madrid.

  Laat een bericht achter

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.