Cocktailbars

Een avondje genieten van een lekkere cocktail en goede muziek in een leuke cocktailbar. Maar waar vind je de nou die leukste cocktailbars? Magisch Madrid heeft ze voor je uitgezocht! Salut!

Vacaciones

Een super leuk cocktailbarretje vind je in de hippe vintage wijk Malasana. Je wordt meteen vrolijk van het kleurrijke interieur als je binnenloopt. Ze hebben een uitgebreide cocktail kaart van Mojito’s tot Margarita’s en daarnaast ook nog een gin tonic kaart. Mocht je tijdens het drinken trek krijgen, ze hebben ook een kaart met lekkere nachos, broodjes en andere lekkere dingen. Houdt je niet zo van cocktails? Ze schenken er ook gewoon biertjes, wijn en fris! Een ideaal barretje om een avondje te borrelen dus!

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 10.00-02.00
Vrijdag en zaterdag 10.00-02.30
Zondag 10.00-00.00

Locatie
Espirito Santo 15
Website

Madklyn

Wanneer je Madklyn binnenloopt, waan je je in New York. De decoratie die er hangt, is allemaal a la New York. Ook bij Madklyn kan je terecht voor lekkere cocktails. De muziek die ze draaien is rock, pop, indie en soul.

Openingstijden
maandag t/m donderdag 18.00-03.00
Vrijdag 18.00-03.30
Zaterdag en zondag 13.00-03.30

Locatie
Calle San Andres 12
website

Ramses

Ramses, een hippe cocktailbar. De barman van Ramses mixt de lekkerste cocktails voor je. Van zoet tot fris tot bitter, van zwaar tot licht en van alcoholische tot alcoholvrije cocktails. Ook voor sapliefhebbers kan je bij Ramses goed terecht. Ze hebben een selectie van sappen, gemaakt van natuurlijke vruchten. Naast een gezellige cocktailbar, zijn er bij Ramses ook vaak evenementen. Al met al een leuke bar voor een avondje uit.

Openingstijden
Maandag t/m zondag 11.00-02.00

Locatie
Puerta de Alcala
Website

Stromboli

Stromboli heeft een coole uitstraling. Door het gebruik van witte meubels en de donkere ruimte doet het een beetje futuristisch aan. Ze hebben hier een goede cocktail kaart en de DJ zorgt voor een lekker muziekje op de achtergrond. Een aanrader wanneer je van plan bent hier naartoe te gaan: Stromboli’s Strawberry Capiroska. Ze zeggen dat deze de beste is van Madrid, dat is wel het proberen waard!

Locatie
Calle Hortaleza 96

Matute 12

Matute is een hippe cocktailbar met verschillende ruimtes. Je kan bij Matute terecht voor een lekker hapje, maar vooral voor de heerlijke cocktails. Ze hebben een uitgebreide cocktailkaart met cocktail klassiekers als Cosmopolitans en Bloody Mary maar ook voor meer bijzondere cocktails als de Cucumber. De bar heeft een industriele uitstraling met buizen die over het plafond lopen en er wordt veel gebruik gemaakt van hout. De zitjes zien er allemaal anders uit, door de verschillende stoelen die ze hebben.

Openingstijden
Maandag t/m zondag 11.00-02.30

Locatie
Plaza Matute 12
Website

Comments are closed.